21:41, pet, 26. Apr

FOTO in VIDEO: V občini Hoče-Slivnica slavnostno odprli nov velik logistični center





Ob industrijski cone občine Hoče-Slivnica so danes slovesno odprli nov velik logistični center, ki je projekt treh partnerjev: podjetij Go Asset, Saubermacher Outsourcing in Henkel.

Gre za več kot tritisoč kvadratnih metrov velik logistični center, ki ga je gradilo podjetje Go Asset, upravljalo pa ga bo podjetje Saubermacher Outsourcing. Center bo nudil logistično podporo podjetjem, obenem pa tudi skladiščenje tako surovin kot tudi gotovih izdelkov. Med prvimi podjetji, ki bodo tu dobili izdatno logistično podporo, je podjetje Henkel Maribor, saj bodo tu skrbeli za vse njihove materiale.

Go Asset, Saubermacher Outsourcing in Henkel Maribor: Logistični center v Hočah

Direktor podjetja Saubermacher Outsourcing Matej Blažič je v današnjem slavnostnem nagovoru povedal, da logistični center ni majhen, ampak velik in da je temu primerna velika tudi njihova odgovornost. Zadovoljen je, da je podjetje Henkel prv njim zaupalo logistiko in skladiščenje.

Družba Henkel Maribor je tako partner v projektu. Direktor družbe Gregor Majcen je danes poudaril, da so se že pred koronskim časom dogovarjali o logistiki in skladiščenju, ki temelji na novem, modernem logističnem centru.

Župan občine Hoče-Slivnica Marko Soršak pa nam je povedal, da je razvijanje industrijske cone in to, da so podjetjem zanimivi, zelo pomembno. Trduijo se spremeniti prostorski akt in da bodo dobili možnost širitve, našli so tudi nadomestna zemljišča, akr pomeni, da bo bilanca kmetijskih zemljišč ostala enaka – z vso odgovornostjo do pridelave hrane. Pri tem pa upa, da bodo tudi institucije v Ljubljani razumele potrebe ne samo občine Hoče-Slivnica, ampak tudi regije, predvsem zaradi tega, ker več tisoč ljudi dnevno migrira v Avstrijo, vsako leto pa jih nekaj tam tudi ostane.

Pohvalil pa je tudi dobrodelno gesto podjetjem, ki so ob odprtju logističnega centra podelili denar nekaj lokalnim društvom.

Go Asset, Saubermacher Outsourcing in Henkel Maribor: Logistični center v Hočah
Odprtje logističnega centra v Hočah: nekaj društev je dobilo donacije
Nastop na odprtju Logističnega centra v Hočah

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.