10:42, ned, 28. Apr

FOTO in VIDEO: Happy Ol’McWeasel postregli z akustično, nežno pesmijo, ki marsikoga preseneča





Mariborski bend Happy Ol’ McWeasel, katerega slava sega izven meja ne samo Slovenije, ampak tudi Evrope, je presenetil z izjemno nežno balado, za katero imajo tudi videospot.

Vizli, kot jih marsikdo ljubkovalno kliče, so se septembra razveselili, ko se je njihova priredba pesmi Danny Boy znašla v video igri Call of Duty, v istem času so naredili še nov videospot za pesem On the run. Marca so izdali nov, tretji album Such is Life. Čez leto pa so imeli turnejo ne samo v Sloveniji, ampak tudi po Evropi.

Happy Ol’ McWeasel – snemanje spota Somewhere. Foto: Bojan Atanasković

Po vseh energičnih singlih in prekipevajočih koncertih ob izidu albuma ‘Such is Life’ Happy Ol’ McWeasel pa leto zaključujejo drugače – z umirjeno balado ‘Somewhere’, ki bo v zimskih (in prazničnih) časih brez dvoma pogrela in raznežila marsikoga. Skladbo sicer lahko najdete na aktualnem  albumu, a ta verzija, ki so jo naredili zdaj skupaj z Gorazdom Strličem, ki je sicer prvi violončelist simfoničnega orkestra Opere in baleta Maribor.

Vizli so znani po pesmih, ki prekipevajo zaradi njihove divje energične narave. Njihovi nastopi so polni ritma, naraščajoče energije, tudi skakanja po odru. Eksplozivni koncerti znova in znova kažejo, da imajo fantje toliko energije, da se jih ne more ustaviti.

Happy Ol’ McWeasel – snemanje spota Somewhere. Foto: Bojan Atanasković

Zdaj pa so naredili popoln preobrat in naredili akustično balado z nežno glasbeno linijo. In da bi ta zvenela še bolj prefinjeno, se je sedmerici pridružil Gorazd Strlič.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.