01:22, pon, 29. Apr

FOTO in VIDEO: Lun in Sašo iz šova Slovenija ima talent imata novo, tokrat božično pesem, z njima je zapel Alen Luka





Sašo in Lun Plazovnik, oče in sin, ki sta skupaj zarepala na šovu Slovenija ima talent, imata skupno božično pesem, za katero sta posnela tudi videospot.

Pri ustvarjanju pesmi je sodeloval tudi Alen Luka Rajšter. Tako lahko rečemo, da so Korošci stopili skupaj in ustvarili novo, zanimivo božično pesem, saj sta Sašo in Lun Plazovnik z Mute, Alen Luka pa iz vuzeniške skupine DaDžem. Scenarij za videospot pa je naredila Ana Plazovnik, Lunova mamica, tako da je to pravzaprav družinski projekt in izdelek.

Sašo Plazovnik v videospotu božične pesmi. Vir: Izsek iz videospota Dragi božiček, Youtube

Lun zapoje tudi pismo Božičku, ki mu sporoča, da niso pozabili nanj, in da upa, da mu bo vedno stal ob strani. Ganljivo tudi zapoje, da si je nekoč želel hruške, pomaranče, zdaj, ko je večji, pa da so vsi skupaj srečni, v objemu domačih in ljubečih, saj je to najboljše darilo.

Sama pesem govori o božiču, o času, ki je najlepši, sploh če ga zapraviš s pravimi ljudmi.  Čas, za katerega je najboljše, da se ga preživi z družino. Pri darilih pa je najboljši iskren nasmeh na obrazu in dober piškot ob času.  Vsi trije, Lun, Sašo oziroma Sash in Alen Luka, pojejo o božič, o druženju, o lučkah.

Alen Luka Rajšter iz skupine Da Džem v videospotu božične pesmi Luna in Saša. Vir: Izsek iz videospota Dragi božiček, Youtube

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.