11:16, pet, 26. Apr

FOTO in VIDEO: Mariborčanka je v gradu v Račah predstavila svojo trilogijo romanov, po kateri bodo v Ameriki posneli film





V Beli dvorani gradu Rače je Sandra Bedok z umetniškim imenom Sandra D’Alessandro predstavila svojo knjigo One million. V prepolni dvorani je ob bogatem programu in nastopih pevskega zbora in plesom nastal zanimiv kulturni večer.

Sandra Bedok je pravzaprav v eni knjigi izdala tri romane, ki v tretji osebi opisujejo življenje ženske, ki je vsakič znova, ko je padla, vstala kot Feniks iz pepela in se povzpela višje. V trilogiji je zapisana zgodba ženske, ki je odraščala v svetu, v katerem so jo naučili, da je moški lastnik ženske. V nekem trenutku je rekla, da ona ne bo živela življenja svoje matere. Takrat se ji je ponudila priložnost dela v tujini, kar je izkoristila. A izkazalo se je, da ni vsaka priložnost tudi dobra. Padla je v mrežo kriminala. Čez čas ji je uspelo pobegniti iz tega sveta. Znašla se je v novem svetu, postala mati in uspešna poslovna ženska. Večkrat ji je spodletelo, večkrat se je znašla na dnu, a vedno znova se pobrala, smo slišali na prireditvi, kjer je Sandra Bedok predstavila svojo knjigo.

Sandra Bedok z umetniškim imenom Sandra D’Alessandro v Beli dvorani gradu Rače predstavlja svojo trilogijo One million.

Sama nam je povedala, da ljubi življenje, ki ji je prineslo marsikaj. Ob tem pa tudi, da praznuje. Najprej rojstni dan, ob tem pa tudi zid svoje knjige. Prav s to knjigo potuje na največji knjižni sejem v Frankfurt, dogovarja pa se tudi za snemanje filma po vsebini knjige.

Dvorana je bila skorajda premajhna za vse obiskovalce, ki so prišli na literarni večer.
Knjiga Sandre D’Alessandro: One million, v kateri so zapisani trije romani.
Sandra Bedok in Bojan Maroševič

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.