22:46, sre, 1. Maj

FOTO in VIDEO: Marko Soršak Soki sporoča: Matej in njegova mama Sanja bosta kmalu dobila nov kombi. Dobrodelna akcija zanju je skoraj pri koncu





“Matej je na obisku na Ptuju in naročamo njegov težko pričakovan kombi,” je sporočil bobnar Marko Soršak Soki, ki skupaj z izdelovalcem kitare iz delov pločevink Jernejem Ježovnikom ter mnogimi drugimi glasbeniki pomaga zbirati prostovoljne prispevke za fanta Mateja in njegovo mamo. Njuno vozilo za prevažanja Mateja, ki je sicer na invalidskem vozičku, je namreč dotrajano.

“Matej in mama Sanja se nam vsem zahvaljujeta, da smo že tako daleč. Manjka nam še malo, zato gremo naprej,” je napisal Marko Soršak Soki in dodal, da je Mihael Toš Mateju “že simbolično izročil “mali” kombi, ki bo kmalu postal velik”. Soki se zahvaljuje za zaupanje.

O dobrodelni akciji za Mateja in njegovo mamo smo lanskega decembra poročali tudi mi. Bobnar Marko Soršak Soki in kitarist Jernej Ježovnik sta se namreč odločila za dobrodelno akcijo za Mateja, ki zaradi poškodb ne more polno uživati življenja. V akciji Dobrodelna kitara, na katero igrajo znani slovenski glasbeniki, bodo namreč dali na dražbo unikatno izdelano kitaro, zbirajo pa tudi prostovoljne prispevke, ki bodo Mateju in njegovi mami omogočili boljšo mobilnost z novim vozilom.

Fotografija: Matej in njegova mama bosta kmalu dobila nov kombi. Vir: Facebook, Marko Soršak “20 za 20”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.