17:25, pon, 29. Apr

FOTO in VIDEO: Na Destrniku izpostavljajo, da bi odrasli lahko bili boljši zgled otrokom





Minulo soboto so tudi na Destrniku izvedli čistilno akcijo, ki so jo poimenovali „Z glavo v naravo“. Na njej je sodelovalo preko 250 občanov, lovsko društvo in mnoga druga društva. Stanje, ki so ga našli ob cestah je daleč od zadovoljivega, a vendar so hvaležni slehernemu posamezniku, ki se je udeležil čistilne akcije.

Čistilno akcijo “Z glavo v naravo” so na Destrniku ocenili kot zelo uspešno, saj se je akcije udeležilo več kot 250 prostovoljcev, ki so po raznih območjih Destrnika čistili ob cestah in drugod.

?♻️????
Občani občine Destrnik smo danes izvedli čistilno akcijo 2021 z nazivom “Z glavo v naravo”.???
Čistilne akcije…

Objavil/a Občina Destrnik dne Sobota, 27. marec 2021

Zahvala vsem, ki so se udeležili akcije

Direktorica občinske uprave Občine Destrnik Vlasta Toplak Tetičkovič se zahvaljuje vsem posameznikom, ki so v akciji “Z glavo v naravo” sodelovali, saj so opravili veliko delo.

Posebna zahvala pa velja zagotovo tudi vsem društvom, posebej lovskemu, ki so svoje člane spodbudili k čiščenju okolice po posameznih manjših skupinah.

Število odpadkov v naravi je zaskrbljujoče

Zaradi velikega števila odpadkov v naravi pozivajo predvsem odrasle občane, da so boljši zgled otrokom tako, da ne odlagajo odpadkov v naravo, saj se le tako lahko število odvrženih odpadkov v naravi zmanjša in prispeva več k ohranjanju narave. To pa bi moral ne nazadnje biti cilj vsakega posameznika in celotne družbe. Direktorica občinske uprave je namreč izpostavila, da je odpadkov zelo veliko, menila je, da je stanje prav zaskrbljujoče.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.