05:13, pon, 29. Apr

FOTO in VIDEO: Na dnevu šole v Majšperku učenci in učenke zaplesali, zaigrali in zapeli





Ta teden so na Osnovni šoli Majšperk praznovali dan šole. Ponovno so se učenci in učenke izkazali in pokazali svoje talente.

Pevski zbori so  zapeli več pesmi, šolski bend je zaigral, zaplesali so tako najmlajši kot tudi starejši učenci, odigrali so tudi skeč. In tako proslavili 20. rojstni dan stavbe šole, v kateri se učijo.

Osnovna šola v Majšperku sicr deluje še več let, le da je bila prej v drugi stavbi, je povedal ravnatelj OŠ Rajko Jurgec. Temeljni kamen za to stavbo so položili septembra 2003, odprli pa so jo čez dve leti. Zas dan šole pa so izbrali 17. marec, ko so začeli gradbena dela. Pravi, da šola ne poka po šivih, so pa v tem šolskem letu naredili en oddelek več. Eno skupino vrtca, ki je gostovala na šoli, so zaradi tega preselili nazaj na Breg. Naslednje leto bodo imeli še en oddelke vrtca več, tako da se obetajo še malce drugačne selitve.

A na tokratnem dnevu šole se učenci in učenke niso ubadali s tem, ampak so pokazali, kaj znajo, nam pa povedali, da se pri pouku dobro razumejo, da so se v razredih speltla prijateljstva in tudi, da so zadovoljni z učitelji. To pa je tudi tisto, kar šteje. Sploh če imajo pri vsem tem še večkrat možnost pokazati, kaj znajo, pa ne samo šolske snovi, ampak pokazati svoje talente.

Še nekaj fotoutrinkov

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.