19:19, pet, 3. Maj

FOTO in VIDEO: Nocoj v Sveti Trojici Rok Piletič s skupino Budale v Secret Gardnu, kasneje pa na Glavnem odru Trojicafesta Kvatropirci





Zadnji dan Trojicafesta prinaša pestro dogajanje v Sveti Trojici.

Nekaj minut čez 18. uro bo na terasi Secret Gardna nedaleč stran od Glavnega odra zapel Rok Piletič, ki skupaj z bratom pojeta v glasbenem duetu BQL. Tokrat s skupino Budale pripravlja energičen nastop, poskrbeli pa bodo tudi za bolj nežne melodije. Tako Rok kot fantje iz skupine pa so nam zaupali, kako pravzaprav oni sodelujejo drug z drugim, čeprav prihajajo iz različnih glasbenih zvrsteh.

Ob 21. uri bodo Glavni oder zavzeli Kvatropirci, ki bodo poskrbeli za štiriglasno petje v središču Svete Trojice. Skupina deluje od leta 2011, ustanovni člani so se spoznali v kamniškem mešanem pevskem zboru Odmev, nato pa krenili skupno pot še v skupini Kvatropirci. Prepevajo slovenske in dalmatinske pesmi. Kaj bodo ponudili tokrat obiskovalcem Trojicafest, pa so nam povedali kar sami.

Sicer pa lahko na Trojicafestu še zadnji dan uživate v Ulici okusov, kjer skrbijo za hrano in pijačo, ali pa otroke pospremite na vrt pred samostansko kletjo, kjer se lahko igrajo na zanimivih igralih in ustvarjajo.

Po koncu glavnega koncerta sledi še zabava na osrednjem trgu in na nato v Secret gardnu afterparty. S tem pa se bo letošnji Trojicafest tudi zaključil.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.