21:28, čet, 16. Maj

FOTO in VIDEO: Od danes naprej v Mariboru dobite dobrodelni kuhanček Društva UP-ornik





Društvo UP-ornik je sporočilo, da od danes, 24. novembra 2023, od 17. ure naprej deli njihovo dobrodelno kuhano vino Renato Volker. Tako kot prejšnja leta boste praznično okrašenega in z kuhančkom opremljenega Volkerja našli v centru Maribora.

“Renato je najbolj iskana oseba zadnjih let v veselem decembru v centru Maribora. Skrbi za dobro voljo ljudi in mu je mar za ljudi, ki živijo pod pragom revščine,” pravijo pri Društvu UP-ornik in dodajajo: “Renato bo letos kuhančka za dober namen začel deliti že ta petek, 24. 11. 2023, od 17. ure, naprej. Pridružite se mu na dobrodelnem kuhančku, kjer se toplina širi tako kot dobra dela.”

Renato nam je povedal, da bo tako kot prejšnja leta vsak dan v centru mesta hodil po osrednjih ulicah in trgih med 17.  in 19. uro ter ponujal kuhano vino, za otroke pa se bo našlo kaj sladkega. Ob tem bo nagovarjal ljudi, jim povedal več o delovanju Društva UP-ornik in zbiral prostovoljne prispevke, ki jih predaja društvu, ki že leta pomaga ljudem v stiski.

Kako mu je deliti kuhančka odraslim, sladkarije za otroke in zbirati prostovoljne prispevke, nam je Renato Volker povedal skoraj pred letom dni. V spodnjem članku si lahko preberete in prisluhnete intervjuju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.