06:13, sob, 18. Maj

FOTO in VIDEO: Plesalci nenadoma zavzeli Europark in navdušili





Dogajanje v Europarku je bilo v četrtek popoldne plesno obarvano.

Na več lokacija so namreč plesalci plesne šole VIBE zaplesali. Na družbenem omrežju olimpijskega festivala evropske mladine zapišejo: “S Plesno šolo VIBE smo ustvarili res prikupno koreografijo na našo uradno himno OFEM, katere avtor je pevec in radijski voditelj Tim Kores Kori.”

VIR: Marko Pigac/MP Produkcija

Prijetno in praznično vzdušje

“Moramo priznati, da smo že komaj čakali, da bomo lahko delili ples z vami, saj je namen naše himne in koreografije širiti nasmeh, toplino, olimpijske vrednote, kot so strpnost, enakost, in kdaj bolje vse to povezati kot med prazničnim časom. In seveda kje bolje to tudi deliti kot v enem izmed najbolj priljubljenih lokacij za Mariborčane-Mariborčanke in obiskovalcev tega mesta, v Europarku, ki je za praznike še posebej živ in prijetnega vzdušja,” so še zapisali na družbenem omrežju OFEM.

VIR: Marko Pigac/MP Produkcija

S koreografijo želijo združiti vso Slovenijo pod streho Olimpijskega festivala evropske mladine in je ustvarjena tako, da jo lahko zapleše prav vsak, pravijo v ekipi OFEM-a in dodajajo: “Obljubimo, da to ni zadnjo plesno presenečenje. Naslednje leto, ko bodo vremenske razmere ugodnejše, se zagotovo vidimo na ulicah Maribora. Hvala plesalcem in plesalkam plesne skupine VIBE, Lisjaku Foksiju in Europarku ter vsem obiskovalcem za prečudovit dogodek.”

Pred nastopom je vladalo prijetno vznemirjenje, a plesalci so vse nastope izpeljali brez napake. Plesali so namreč na treh lokacijah. Najprej na osrednjem prireditvenem prostoru pred trgovino Hervis, potem so se preselili nadstropje višje h gostinskem lokalu Ginger, svoje nastope pa so končali v neposredni bližina vhoda 3 pri gostinskih lokalih.

VIR: Marko Pigac/MP Produkcija

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.