12:20, sob, 18. Maj

FOTO in VIDEO: Prikupen nastop zaposlenih Vrtca Ivana Glinška na Glavnem trgu





Zaposlene Vrtca Ivana Glinška iz Maribora smo ujeli, ko so se pripravljali na snemanje video voščilnice. Počakali smo in videli, kako so zaplesali.

Zbrani zaposleni so se oblekli enotno, tako da so bili že na daleč prepoznavni – vsi v črnih oblačilih, izdajale pa so jih kape, kakršne sicer nosi Božiček. Postavili so se pred veliko panoramsko kolo, tako da so imeli lepo ozadje in se pripravili na ples.

Zaposleni iz Vrtca Ivana Glinška Maribor pripravljajo video voščilnico

Najprej je bila javna generalka, da so videli, da bo šlo. Potem pa še zares. Z veliko ponovitvami simpatičnega plesa na božične pesmi. Tako da bodo lahko nato najboljše posnetke zmontirali v celoto in pripravili 20. decembra končno video voščilnico.

Kljub nizkim temperaturam so vztrajali in ponavljali v soju žarometov in obdani z gledalci, ki nikakor nismo bili malodušni. Tako kot zaposleni iz vrtca smo se tudi mi kar morali smejati in se veseliti z njimi.

Ravnateljica Ester Mlaj nam je še prišepnila, da so tudi lani naredili prikupno video voščilnico. Seveda smo jo našli. Tako jim je uspela:

Zdaj pa že nestrpno čakamo, kako bo videti letošnji končni izdelek.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.