08:30, pon, 29. Apr

FOTO in VIDEO: S prihodom Božička in velikim koncertom presenečenja se je začela Zimska pravljica v Sveti Trojici





Danes je v Sveto Trojico prišel Božiček, ki je prinesel darila otrokom. Pred njegovim prihodom pa je na odru prepevala Saša Lendero.

Njen koncert je bil pravzaprav po županovih besedah presenečenje za vse. David Klobasa je izpostavil, da se sicer z jutrišnjem dnem začenja Zimska pravljica, ki bo dva večera prinesla tudi velika koncerta, kakršne sicer pripravljajo v Sveti Trojici za Trilogijo. Letos pa so združili dva velika projekta: Zimsko pravljico z njenimi dogodki in Trilogijo s koncerti. Župan upa, da se bo to prijelo in postalo tradicija.

Tik pred nocojšnjim prihodom Božička je bil Trojiški trg poln družin, očetov in mam, ki so pripeljali otroke zaradi Božička, vsi skupaj pa so glasno prepevali pesmi, ki jih je pela na odru Saša Lendero.

Otroci so bili navdušeni. In ko se je na trg pripeljal na kočiji s konji še Božiček, je bilo veselje nepopisno. Naredili so prostor, da je lahko prišel na oder in jih vse skupaj pozdravil. Nato pa je stopil med otroke in jim razdelil darila.

Zimska pravljica v Sveti Trojici se je tako začela večer prej in prinesla radost v očeh in srcih obiskovalcev. Ob tem pa so pravzaprav poskrbeli še za eno presenečenje – na Trojiškem trgu je namreč med obiskom Božička celo snežilo. Snežinke sicer niso bile prave, so pa poskrbele, da je bilo kot v pravljici.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.