13:17, pon, 8. Jul

FOTO in VIDEO: TDŠ Sveti Primož na Pohorju – Šentjanž nad Dravčami s slavjem obeležilo 25 let delovanja





Kar 25 let že deluje Turistično športno društvo Sveti Primož na Pohorju – Šentjanž nad Dravčami, ki združuje dejavnosti za Sveti Primož na Pohorju in Šentjanž nad Dravčami v občini Vuzenica. Četrtino stoletja delovanja so praznovali v domu v Svetem Primožu na Pohorju, kjer so se spomnili tudi, katere aktivnosti imajo in kje vse sodelujejo. Temu pa je sledila še veselica.

Predsednica TDŠ Sveti Primož na Pohorju – Šentjanž nad Dravčami Majda Poročnik je dejala, da se ukvarjajo tako s športom kot turizmom, prav tako pa tudi s kulturo, saj imajo več dejavnosti, ki so prepletene. Delajo pa pravzaprav vse leto, tako za pusta, veliko noč, prvi maj s kresovanji, prav tako tudi druženja ob Lepih nedeljah v Svetem Primožu na Pohorju, sodelujejo tudi na Vuzeniških dnevih. Imajo tudi martinovanje, prav tako tudi nekaj prireditev za otroke. Ne pozabijo pa niti ne na šport in športne prireditve.

25 let delovanja ni kar tako, zato so pripravili slavje. Na tem so povedali, kaj vse pravzaprav delajo, gostom pa postregli nato z jedjo na žlico in pijačo. Temu je sledila še veselica, za katero so upali, da bo trajala pozno v noč. A ne nazadnje, na prvem mestu so bili slavljenci in slavljenke, torej člani in članice TDŠ Sveti Primož na Pohorju – Šentjanž nad Dravčami, ki so se postavili pred oder tudi za skupno fotografijo. Ne nazadnje pa je dolgoletna predsednica društva dobila tudi priznanje, zahvalo za svoje delo.

Tudi župan Vuzenice Franjo Golob je društvu čestital, obenem pa spomnil na praznično dogajanje celotne Lepe nedelje.

Še nekaj fotoutrinkov s praznovanja, več o dogodku pa kmalu v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.