02:16, sob, 27. Apr

FOTO in VIDEO: Trojicafest: Srčni muzikanti na odru, Tanja Žagar in Il Divji pa že ogrevajo glasilke





Trojicafest ponuja zadnji večer na glavnem odru tri atraktivne nastope.

Srčni muzikanti že skrbijo za vse, ki jih srbijo pete, in prepevajo in igrajo na odru. Še pred nastopom so nam povedali, da na odru Trojicafest sicer nastopajo prvič, a že jutri bodo imeli predstavitev novega spota, ki so ga posneli prav v Sveti Trojici v Slovenskih goricah.

Tanja Žagar je prav tako že prispela v osrčje Slovenskih goric, v Sveto Trojico in naši ekipi povedala, kaj lahko obiskovalci pričakujejo – staro ali novo Tanjo. Pravi, da bodo zagotovo zažagali, kot se spodobi.

Il Divji pa so, ko so slišali, da bodo nastopili za Tanjo, dejali, da bodo imeli težko nalogo, zato so nekoliko spremenili repertoar svojih pesmi in dodali še več romantike, nežnosti, tako da bodo tudi zaljubljenci prišli na svoj račun.

Govorili pa smo tudi s trojiškim županom Davidom Klobaso, ki je povzel dogajanje vseh dni odmevnega Trojicafesta in pohvalil na prvem mestu ljudi, obiskovalce, ki so prinesli ta pravo, pozitivno energijo.

Ne gre pa seveda brez pohvale vseh nastopajočih na vseh odrih, ekipe, ki je pripravila Trojicofest in skrbela, da so vsi štirje dnevi potekali odlično.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.