19:11, pon, 29. Apr

FOTO in VIDEO: Urška Klakočar Zupančič na obisku v Pesnici tudi o centralizaciji in potrebah lokalnega prebivalstva





Predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič se je včeraj Pesnici sestala s poslancem DZ Darkom Krajncem, ki ima v Pesnici svojo poslansko pisarno, županom Gregorjem Žmakom ter pisateljem in nekdanjim poslancem Tonetom Partljičem, častnim občanom Pesnice.

Ob koncu uradnega dela obiska v Pesnici sta spregovorila poslanec Darko Kranjc in predsednica DZ Urška Klakočer Zupančič. Darko Krajnc je dejal, da so se na sestanku s predsednico DZ, županom, svetnikom Gibanja Svoboda pogovarjali neformalno. In da gredo še naprej po opravkih. Omenil je, da sta se Klakočer Zupančičeva in Tone Partljič pogovarjala tudi o tem, da bi v Pesnico prišla še na predstavitev knjige.

Urška Klakočar Zupančič je pohvalila poslanca Darka Krajnc, češ da se trudi tako v parlamentu kot v lokalnem okolju. Na naša vprašanja o centralizaciji države in o tem, kako … pa je dejala, da se je treba zavedati, da Slovenija ni toliko centralizirana in kolikšno moč ima prebivalstvo – tudi tisto, ki je izven centra Slovenije, ter da je treba skrbeti za dobrobit lokalnega prebivalstva. Meni namreč, da so v različnih lokalnih okoljih potrebe ljudi različne, a enako pomembne.

Tone Partljič in Urška Klakočar Zupančič

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.