04:42, sre, 1. Maj

FOTO in VIDEO: V Dupleku na zimskem turnirju danes in jutri samozavestne ekipe malih nogometašev





Nogometni klub Duplek danes in jutri gosti v večnamenski dvorani ob osnovni šoli nadobudne male nogometaše selekcij od U7 do U13. Med njimi so tako fantje kot dekleta iz več nogometnih klubov, ki so prišli tekmovati in uživati v nogometu.

Nekaj ekip smo vprašali, kdo je najboljši v nogometu oziroma na turnirju, pa so nam vsi samozavestno odgovorili:

Ni kaj, samozavestni, tako kot tudi morajo biti v športu. Na končne rezultate turnirja bo sicer treba počakati do nedelje zvečer, a fantje so izkazali, da drug drugemu zaupajo in verjamejo v svoje sposobnosti. Povedali so tudi, da imajo radi nogomet, radi preigravajo, dajejo gole, tekajo po igrišču in seveda tekmujejo, kjer se potegujejo za najboljša mesta in za to, da bodo za svoj klub dobili tudi pokal.

Turnir Winter cup 2024 je podprla tudi Občina Duplek. Podžupan občine Duplek David Kumer je poudaril, da gre letos že za mednarodni turnir, ki se odvija tako danes kot jutri. V obeh dnevih se bo razvrstilo 64 ekip. Tudi na Občini Duplek so veseli, da se je NK Duplek lotil tega velikega tekmovanja in pritegnil v Duplek toliko ekip.

Trener v NK Duplek Kristijan Mulec je povedal, da bo na turnirju preko 750 otrok. Pri tem je povedal, da gre za eno izkušnjo več, ki jo bodo vsi imeli, ob tem pa tudi, da je pomembno, da gre za športno, borbeno izkušnjo, posebej je pohvalil tudi navijače.

Res je treba ob vsem tekmovalnem vzdušju, ki ga je polno v večnamenski dvorani v Dupleku na turnirju Winter cup, posebej pohvaliti tudi navijače, ki so res športno navijali med časom našega obiska in verjamemo, da bo tako tudi celo soboto in celo nedeljo.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.