02:58, ned, 28. Apr

FOTO in VIDEO: V Lovrencu na Pohorju na enem mestu fitnes na prostem, balinišče in kegljišče na vrvico





V Lovrencu na Pohorju so v bližini prireditvenega prostora postavili fitnes na prostem, balinišče in kegljišče na vrvico. Ob njih pa postavili tudi klopi in pitnik, tako da se lahko ljudje tam tudi spočijejo.

Športna infrastruktura, ki že privablja tako starejše kot mlajše generacije, je postavljena na lokaciji, kjer imajo vsi tisti, ki bi radi na samem trenirali tenis, hkrati pa je locirana tako, da omogoča tudi obiskovalce, ki bi si radi pogledali kakšno tekmovanje v balinanju. Športna orodja oziroma fitnes naprave omogočajo veliko dela, balinišče je v neposredni bližini. Zraven dreves pa je še kegljišče na vrvico.
Pomembno pa je tudi počivališče, kjer lahko obiskovalci posedijo. Ali pa tisti udeleženci katerega od športov, ki čakajo, da pridejo tudi oni na vrsto. Posamezne poligone, če tako rečemo posameznim sklopom mini športnega centra, je treba rezervirati za uporabo, tako da ne pride do neljubih trenutkov, ko bi se na njih znašlo več skupin.

Župan Lovrenca na Pohorju Marko Rakovnik je povedal, da so odzivi dobri. Občina je prostor uredila z lastnimi sredstvi, investicija je stala dobrih 100 tisoč evrov. Pri napravah za fitnes je napisano, kako se vadi. Balinišče je veliko, dovolj prostora je tudi pri kegljišču. Rekviziti so na izposojo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.