02:49, sob, 20. Apr

FOTO in VIDEO: V Vuzenici izkazali dobrodošlico novorojenčkom in otrokom ter jih razveselili z darili in zabavo





V Vuzenici je župan Franjo Golob sprejel novorojenčke kar treh generacij, pri tem pa so v telovadnici pripravili za tri generacije otrok tudi poseben sprejem in zabavo.

Običajno sicer vsako leto naredijo sprejem v tem času, nanj pa povabijo otroke, ki so se rodili od decembra prejšnjega leta do sprejema, in njihove starše. Tokat pa so se potrudili in sprejeli otroke kar treh generacij, ker v prejšnjih dveh letih zaradi epidemioloških razmer to ni bilo mogoče. Tako so bili vabljeni otroci, ki so se rodili od decembra 2019 naprej. Najprej so jim slavnostno podelili darila, nato pa je sledila še zabava, ki so je bili prav tako veseli. Na svoj račun pa so prišli tudi starši teh otrok, saj so se lahko prav tako podružili, izmenjali nasvete o vzgoji otrok in skrbi zanje, hkrati pa opazovali svoje otroke pri zabavi ali pa se jim kar pridružili.

Ogledate pa si lahko tudi fotogalerijo, ki je nastala na samem srečanju za novorojenčke. Objavili smo jo v tem članku: FOTO: V Vuzenici pripravili sprejem za novorojenčke in mlajše otroke

Tradicija sprejema novorojenčkov je sicer v Vuzenici že stara nekaj let, obenem pa je vsako leto tudi priložnost videti, koliko otrok, novih občanov je dobila Vuzenica in s tem tudi pregled, ali bo v vrtcu in šoli tudi dovolj prostora za njih. Tako župan Franjo Golob kot tudi ravnateljica osnovne šole Mojca Hrastelj Brelih sta zatrdila, da prostor za te generacije zagotovo bo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.