01:32, pet, 29. Mar

FOTO in VIDEO: Vijoličasti na Islandijo po zmago





Danes zjutraj ob 8.30 so nogometaši NK Maribora odleteli na Islandijo. Jasno je, da gredo po zmago v 3. krogu kvalifikacij za Ligo prvakov. “Nasprotnika moramo prisilit, da ne igra po njihovo, da igra po naše,” je pred odhodom dejal trener NK Maribora Darko Milanič. “V tekmo gremo tako, da dosežemo čimprej zadetek“, pa je dodal Gregor Bajde.

Prednost gola vijoličaste navdihuje z optimizmom, tako bodo na tokratnem gostovanju osredotočeni na zadetek za napredovanje. Na Islandiji pričakujejo odprti nogomet in pritisk nasprotnikov. Več v video izjavah napadalca Bajdeta in trenerja Milaniča.

Ob nizkih temperaturah “bomo lahko več laufali
Po napornem začetku sezone, se je na drugo gostovanje sezone odpravilo 22 igralcev: Handanović, Obradović, Cotman, Rajčević, Šuler, Billong, Šme, Viler, Palčič, Hodžić, Kabha, Vrhovec, Pihler, Ogrinec, Bohar, Ahmedi, Hotić, Bajde, Kramarič, Tavares, Mešanović in Zahović. O tem kdo bo igral na (povratni) islandski tekmi, se bo Milanić odločal tik pred zdajci. Ne glede na prvo postavo pa je prepričan, da bodo mariborskim nogometašem koristile tamkajšnje nižje temperature, v primerjavi z vročinskim valom, ki so mu kljubovali doma. “Mislim, da bo to celo za nas boljše, da bomo lahko še več laufali“, je dodal Bajde. Tekma z islandskimi prvaki FH Hafnarfjordur bo jutri ob 20.30, spremljate pa jo lahko s plačljivim spletnim prenosom ali z brezplačnim prenosom na Radiu City, so zapisali na spletni strani NK Maribora.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.