20:29, pet, 26. Apr

FOTO in VIDEO: Vlado Kreslin z Malimi bogovi začaral Sveto Trojico na zadnjem večeru Trilogije





V nedeljo zvečer je na veliki oder Trilogije stopil Vlado Kreslin z Malimi bogovi in poskrbel za nostalgične, izpovedne, pripovedne pesmi, nežne balade in rokersko udarne pesmi.

Legenda slovenske glasbene scene Vlado Kreslin, gospod s črno kitaro in obveznim klobukom, je stopil na oder, kot se za legendarnega pevca spodobi. S svojo človeškostjo, prijaznostjo je ganil marsikoga, prav tako pa tudi s pesmimi, ki so jih skupaj z njim prepevali tudi obiskovalci in obiskovalke, ki so ga prišli poslušati in ne nazadnje tudi pogledati.

Dejal nam je, da Lenart z okolico pozna, Sveto Trojico si bo še ogledal, ko bo več časa in priložnosti za to, a še sam razgled s prizorišča je pohvalil, saj se vidi z jezera naravnost na trojiško panoramo s cerkvijo, ki jemlje sapo.

Jemal sapo pa je tudi Vlado z Malimi bogovi, saj so zaigrali in zapeli pesmi, ki so ponesli obiskovalce v pomursko ravnico med dobre ljudi. Hvalnice dobrim ljudem, ljubezni, dobrim odnosom, hkrati pa pesmi s polno pozitivnega naboja, nostalgične in pripovedne, ne samo izpovedne, so se vrstile ena za drugo. In obiskovalci so jih peli skupaj z Vladom, nekateri tudi zaplesali.

Vlado je našo ekipo še pred začetkom intervjuja vprašal, ali se lahko v jezeru kopa, v samem intervjuju pa nam je zaupal, da je plaval preko Mure iz Prlekije v Prekmurje in da pozna tudi Slovenske gorice.

Pohvalil je prizorišče in povedal, da nastop prilagodi publiki. Obljubil je in obljubo tudi izpolnil, da bo na odru tudi črna kitara. Obenem pa je še povedal, kje se ga bo v prihodnjih tednih lahko videlo in slišalo.

Pred nastopom je trojiški slikar Romeo Štrakl podaril Kreslinu portet, ki ga je sam naredil, in se tako poklonil glasbeni legendi.

Vlado Kreslin in Romeo Štrakl na Trilogiji

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.