01:32, čet, 25. Apr

FOTO: Izvajanje projekta urejanja kanalizacijskega omrežja v Radljah ob Dravi v polnem teku





“Izvajanje projekta urejanja kanalizacijskega omrežja na Zg. Vižingi in v Radljah ob Dravi, s katerimi bomo izpolnili 98% priključenosti na javno kanalizacijsko omrežje v okviru aglomeracij nad 2000 PE so v polnem teku,” je zapisal Alan Bukovnik iz občine Radlje ob Dravi.

V prihodnjih dneh se bodo postopoma odpirala še ostala gradbišča na Zg. Vižingi in na področju Radelj ob Dravi.

“Preko komunikacijskih kanalov občine ( Novičke, Radio Radlje, fb in drugi ) bomo sproti obveščali javnost o aktivnostih na projektu. Še posebej pa bodo pisno obveščeni krajanke in krajani, ki bodo po izvedbi projekta priključeni na javno kanalizacijsko omrežje. V dopisu bodo prejeli tudi telefonske številke na občinski upravi in našem javnem podjetju Kanalizacija in čistilna naprava ter elektronski naslov JP Kič Radlje ,” zapiše v nadaljevanju.

Za vse, ki bi želeli karkoli izvedeti o projektu so objavili številko občinske uprave 028879637 in JP KIČ 040 820 512 ter e naslov JP KIČ info@ jpkic-radlje.si za informacije o projektu.

“Naslednji meseci bodo od nas vseh zahtevali precej strpnosti in tolerance”

V želji po uspešno izvedenem projektu vas tudi sam prosim za potrpežljivost pri izvajanju projekta. Vsepovsod kjer bo mogoče, se bodo istočasno menjavali vodi javne gospodarske infrastrukture in dodatno s strani Telekoma tudi cevovodi za optično omrežje.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.