04:16, ned, 5. Maj

FOTO: Medgeneracijsko druženje Zavoda Danica in VDC Polž Ruše v Lovrencu na Pohorju





Danes je v Lovrencu na Pohorju potekalo Medgeneracijsko srečanje Zavoda Danica in VDC Polž Ruše.

Zjutraj so se na fitnesu v naravi zbrali člani Varstveno delovnega centra Polž Ruše ter Zavoda Danica Lovrenc na Pohorju. Tovrstna srečanja prirejajo enkrat letno že vrsto let, toda letos so ga prvič izvedli v okviru 30. Jezernikovih dni. Tako so se odločili, saj kar nekaj članov VDC Polž prihaja tudi iz Lovrenca na Pohorju in so si želeli druženje gostovati tudi v domačem kraju.

Tega so izvedli na novo pridobljenem fitnesu v naravi, kjer so balinali in se preizkusili v ruskem kegljanju. Druženja se je udeležilo tudi veliko članov Zavoda Danica, ki se drugače zbirajo kar pogosto v dnevnem centru, bilo jim je pa zelo všeč, da je letošnje skupno druženje potekalo v drugačnem okolju, na prostem.

Zaposleni v Zavodu Danica so s tem dogodkom želeli predstaviti obe društvi tudi širši javnosti oziroma krajanom Lovrenca, tudi to je bil eden izmed razlogov, zakaj so druženje izvedli v tem času praznovanja Jezernikovih dni. Udeležencem dogodka je bilo v veliko veselje, da so se spet videli in ob tem poskrbeli za zdrav duh v zdravem telesu.

Več sledi v Občinskem informatorju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.