00:24, pon, 29. Apr

FOTO: Mini martinovanje in sejem športne opreme v Lovrencu na Pohorju





Na tržnični ploščadi pred Manco v Lovrencu na Pohorju se je včeraj odvilo pestro dogajanje. Pripravili so tudi sejem rabljene smučarske in ostale opreme.

Včeraj so na tržnični ploščadi pred Manco v središču Lovrenca priredili pestro dogajanje. Od 16. ure dalje so skupaj z lokalnimi gostinci praznovali martinovo. Za obiskovalce je bil na voljo vinski mošt, pekli so kostanj in poskrbeli za prijetno druženje. Hkrati so priredili tudi tržnični dan, v okviru katerega so imeli občani možnost, da na stojnicah pri ponudnikih kupijo kaj lepega in dobrega.

Ker je zima pred vrati in bo marsikdo potreboval nove smuči, smučarske čevlje, sani in ostalo opremo, so priredili še sejem rabljene smučarske in ostale opreme, ki so ga pripravili že v lanskem letu. Po izkazanem dobrem odzivu in ker tovrstna oprema za marsikoga predstavlja velik finančni zalogaj, so sejem priredili tudi letos. Lovrenčani so prinesli športno opremo, ki je več ne potrebujejo. Na sejmu so jo lahko ponudili v prodajo oziroma izmenjavo.

Sicer tržnico s ponudbo lokalnih izdelkov pripravljajo vsako prvo soboto v mesecu. V novembru pa bosta izjemoma dva tržnična dneva, včerajšnjemu bo sledil še 11. november.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.