20:33, pet, 3. Maj

FOTO: Mladi nogometaši iz NK Slivnica so aktivni na turnirjih





Ekipa selekcije U12 iz Nogometnega kluba Slivnica se je v soboto udeležila turnirja “pri dobrih prijateljih NŠ Slovenj Gradec”, sporočajo iz NK Slivnica. Poročajo še, kako se je na drugem turnirju izkazala ekipa selekcije U8.

“Fantje so startali zelo dobro in dejansko na turnirju iz rednega dela niso prejeli zadetka,” so zapisali in dodali: “V četrtfinalu so ponovno po loteriji kazenskih strelov izpadli.” Ob poročanju o turnirju pa čestitajo organizatorjem za odlično izpeljan turnir.

Mladi nogometaši NK Slivnica. Vir: Facebook, NK Slivnica

“U8 se je včeraj udeležila še zadnjega turnirja pod okriljem NŠ ROHO,” so zapisali in razložili, da so skupinski del fantje suvereno osvojili. “V četrtfinalu so po izvajanju kazenskih strelov izločili NK Aluvar Beltinci. V polfinalu nas je pričakala ekipa NK Celje, ki v tej starostni kategoriji kaže zelo lepe igre. Fantje so dali vse od sebe in iztisnili se zadnji kanček moči (celoten turnir brez menjave) ter se favoriziranem nasprotniku zelo dobro odzvali,” so pojasnili in dodali: “Večji del tekme so bili boljši nasprotnik z več priložnosti, vendar žoga ni hotela nikakor v gol. Na koncu žal poraz z 1:0. V tekmi za 3. mesto z NŠ Muro pa fantje niso zmogli več in na koncu osvojili super 4. mesto.” A njihov vratar Jon Berisha je dobil nagrado za najboljšega vratarja. NK Slivnica je še čestital  NŠ ROHO VBO za organizacijo turnirjev v januarju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.