12:20, pet, 3. Maj

FOTO: Moto piknik pri Perniških Asih uspel, bilo je zabavno in sproščeno





Moto klub Perniški Asi je pripravil tradicionalni moto piknik, na katerega so povabili prijatelje motoriste, bajkerje.

Moto piknik je trajal ves dan, glavnina motoristov ali bajkerjev je prišla v popoldanskem času. Perniški Asi pa so poskrbeli zanje tako s pijačo, hrano, dobro voljo in prijetnim druženjem. V objektiv smo ujeli tudi pesniškega župana Gregorja Žmaka, ki je prav tako motorist in ki se je pripeljal do prostorov Moto kluba Perniški Asi.

Moto klub Perniški Asi

Kot vsako leto, so tudi letos poskrbeli pri Moto klubu Perniški Asi za dobrodošlico na njihovem moto pikniku. Takšna srečanja so jim pomembna, je povedal predsednik kluba Darko Železnik. Sami namreč obiskujejo prireditve drugih moto klubov ne samo po Sloveniji, ampak tudi po tujini, nato pa člani in članice drugih moto klubov obiščejo Perniške Ase. Izpostavil je tudi, da se še vedno pozdravljajo med vožnjo, saj dvignjena roka ne pomeni samo pozdrava, ampak tudi željo po srečni, varni vožnji.

Obisk pri Moto klubu Perniški Asi. Foto: Darko Železnik

Obiskalo jih je več motoristov in motoristk. Med njimi tudi Tina Vidergar, ki je bila nekaj dni pred tem še na morju, v soboto pa prišla na obisk k Perniškim Asom s svojim trikolesnikom.

Tina Vidergar na obisku pri Perniških Asih

Perniški moto klub sicer prijazno sprejme tudi voznike mopedov in ostalih enoslednih vozil oziroma dvokolesnikov in trikolesnikov, tudi trajkov.

Obisk pri Moto klubu Perniški Asi. Foto: Darko Železnik
Obisk pri Moto klubu Perniški Asi. Foto: Darko Železnik

Tako se je do njih pripeljal med drugimi tudi domačin Franc Dajčman, ki ima v svoji zbirki več starodobnih mopedov.

Popoldan pa se je nabralo še več obiskovalcev, ki so skupaj s člani in članicami Moto kluba Perniški Asi preživeli lep dan.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.