05:52, pon, 29. Apr

FOTO: Na Destrniku pripravili srečanje starejših občanov, zapeli so jim učenci in mladi iz ansambla Nagajivci





Danes so se v Volkmerjevem domu kulture v občini Destrnik zbrali starejši občani. Na srečanje s prisrčnim programom, druženjem in kosilom so jih povabili z Občine Destrnik.

Okrog 130 starejših je prišlo na srečanje, mnogi od njih so bili veseli, da se vidijo po dolgem času. Nekateri med njimi se vidijo sicer večkrat letno, nekateri pa samo na tem srečanju. Zadovoljni so, da jih je Občina Destrnik ponovno povabila na tradicionalno srečanje.

Na odru so ob začetku prireditve člani in članice otroškega pevskega zbora zapeli slovensko himno Zdravljico, kasneje pa še destrniško. Nastopil je tudi narodno-zabavni ansambel Nagajivci, ki je tokrat poskrbel za domače viže – narodno glasbo. V tem ansamblu sodelujeta tudi domačina.

Še nekaj mladih pevcev in pevk je bilo na odru, prav tako tudi mladi harmonikar. Obiskovalci, med njimi tudi županja občine Destrnik Vlasta Tetičkovič Toplak in občinska uprava, so jim prisluhnili.

Sledilo je kosilo. Predvsem pa tisto, kar so nekateri že pogrešali – klepet in druženje s starimi znanci in prijatelji, s katerimi se že nekaj časa niso videli.

Kmalu več o sami prireditvi in druženju na BK TV, tudi v oddaji Občinski informator.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.