00:39, pon, 29. Apr

FOTO: Na Muti so za otroke pripravili zanimivo noč čarovnic, nastopila sta Sašo in Lun





Turistično društvo Muta je pripravilo doživeto noč čarovnic za otroke.

Otroke so popeljali v klet, ki so jo pred tem opremili s čarovniškimi bučami, pajčevino, pajki, duhovi in tako poskrbeli za tematiko noči čarovnic. Pri tem pa ni manjkalo niti zabavnih okraskov in malo dima, da je bilo vse še malo bolj skrivnostno.

Že pri vhodu v dvorano se je zaradi dekoracije vedelo, da bo zanimiva noč čarovnic

Brez glasbe seveda ni šlo. Nastopil je reperski dvojec Sašo in Lun Plazovnik, ki prihajata prav iz Mute, pred kratkim pa sta na noge spravila občinstvo v oddaji Slovenija ima talent. Z njima je zapela tudi Nina Polaner.

Z njima in tudi sama je pela Nina Polaner.

Vse bolj aktivni mladi iz Turističnega društva Muta pa so poskrbeli, da je bila mala dvorana res takšna, da je pokazala, za kakšen praznik gre. Izkušeni člani in članice istega društva pa so prav tako priskočili na pomoč.

Ob tem so v preddverju uredili še poslikavo obrazov, tako da so lahko otroci, ki so želeli biti malce zamaskirani, kaj hitro dobili kakšno naslikano pajčevino na lica ali pa kaj drugega.

Kar nekaj otrok je bilo maskiranih, uživali pa so vsi.

Tako veliki kot mali obiskovalci so dobili tudi nekaj sladic, čarovniški čajček za male, za velike pa malo bolj kuhano pijačo.

Sicer pa je marsikdo od otrok in tudi nekaj njihovih staršev prišlo zamaskiranih v čarovnice, zombije, princese ali pa kaj drugega.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.