08:06, pon, 29. Apr

FOTO: Nepozabna uprizoritev šolskega muzikala “Zvok iz glave”





V soboto, 9. marca je Hram kulture Arnolda Tovornika zaživel v šolski predstavi muzikala “Zvok iz glave,” ki so ga pripravili mentorji in učenci Centra Gustava Šiliha.

Ta navdihujoča produkcija je razkrila moč glasbe in umetnosti pri spopadanju z notranjimi demoni, ki jih vsakodnevno doživljajo najstniki.

Muzikal “Zvok iz glave” je predstavil zgodbo najstnice Manje, ki se znajde v boju s seboj. Glasovi iz glave ji nenehno govorijo, da ni dovolj dobra, da je zapuščena in da bi bilo najbolje, če bi izginila. Hkrati pa se mora spopadati še z izzivi, ki jih prinašajo socialna omrežja, lažni prijatelji in svet, ki ga ne razume.

Vse to doživljajo učenci zadnjih razredov osnovne šole, saj so se znašli v pasteh odraščanja v digitalni dobi.

Gledalci so bili navdušeni nad izjemno izvedbo in predstavitvijo učencev Centra Gustava Šiliha, ki so s svojo strastjo in talentom navdušili občinstvo. Dogodek je bil odlična priložnost za združitev skupnosti in poudarjanje pomena umetnosti v širšem kontekstu izobraževanja in razvoja posameznika. Dnevi Arnolda Tovornika so tako ponudili nepozabno doživetje in opomin, kako pomembno je podpreti ustvarjalnost in razvoj mladih talentov.

Več sledi v Občinskem informatorju na BK TV.

Nekaj foto utrinkov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.