07:12, čet, 18. Apr

FOTO: Nogometaši Maribora na treningu v polni zasedbi, trener zadovoljen





Mariborski nogometaši so do zdaj odgovorno in vestno spoštovali vsa priporočila od prvega dne, podobno zanje velja tudi v prihodnje.

Z začetkom novega tedna nogometaši NK Maribora vstopajo v novo obdobje, po več kot dveh mesecih lahko gre moštvo spet na trening v polni zasedbi, sporočajo iz NK Maribora: “Še vedno seveda ob upoštevanju navodil zdravniške stroke in v prilagojenih razmerah (epidemiološki ukrepi pred prihodom na stadion, razkuževanje prostorov in rekvizitov, prepoved uporabe slačilnic), ne bo pa se več treba izogibati kontaktom med vadbo. Trening bo spet postal – nogometni trening.”

“Končno! Zato smo tudi šli na igrišče v tako dobrem razpoloženju, ob tem so fantje imeli vmes prosto nedeljo za osvežitev po uvodnih aktivnostih. Vse, kar smo doslej opravili, je bilo res dobro. Zdaj je pomembno za nadgradnjo, da lahko začnemo tudi s kontaktnimi treningi in da nadaljujemo po predvidenem načrtu,” je za uradno spletno stran NK Maribora, z zadovoljstvom sproščanje vladnih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa sprejel Sergej Jakirović.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.