04:34, sre, 24. Apr

FOTO: Odpira se prvi navijaški lokal v Mariboru





Pod Pohorjem je zaživel nov, navijaško naravnani lokal – Supporters Pub. Gre za prvega tovrstnega v Mariboru. Novi najemniki bivšega cafeja Inn, sedaj prenovljenega v Supporters Pub, se želijo tako pokloniti mariborskim športnikom in njihovim uspehom.

Novo lastniki želijo poudariti lokalne kakovosti mesta, ki ga prav zaradi “totih” športnikov spoznava svet. Ne samo, da bodo podprli lokalne športnike, tudi lokalni pridelovalci vina in mikropivovarji bodo pri njih našli svoje mesto. Pub so opremili z s fotografijami in ostalimi elementi, ki poudarjajo uspehe NK Maribora ter ostalih, mariborskih športnikov ali tistih, ki so odraščali na pohorskih strminah. “Maribor je športno mesto in mesto športnikov, zato menimo, da potrebujemo tudi tovrsten lokal“, pravijo novi lastniki.

supporters pub 3

Stene slavnih
Že samo ime lokala, Supporters Pub pove, da bo ta lokal podpiral športnike in se jim bo temu primerno tudi poklonil. Svoj zid so dobili vijoličasti nogometaši pa tudi tudi “kralji in kraljice” belih strmin, ki so se na sprejemih ob svojih uspehih razveselili vijolč’nih dresov. Izjema smučarskega zidu je Filip Flisar, ki si mesta na zidu ni zagotovil z vijol’čno potezo, ampak z ugrizom v svojo medaljo. »Pod Pohorjem bo zagotovo zanimiv tudi za turiste in domačine, ki bodo v prijetnem ambientu lahko spremljali tekme NK Maribora in druge športne prireditve,« pravijo v Supporters Pubu. Otvoritev prenovljenega lokala bo ta petek, 27. oktobra, od 12h naprej.

supporters pub 2

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.