10:52, tor, 23. Apr

FOTO: Odprla se je nova franšizna trgovina – Spar Majšperk

V Majšperku, ob vznožju Haloških goric blizu Ptuja, je podjetje Chalas d.o.o. v sodelovanju s SPAR Slovenija odprlo že drugo Sparovo franšizno trgovino. Otvoritev je potekala v četrtek, 22. februarja 2024, ob 10. uri.

Franšizna trgovina SPAR Partner Majšperk, ki se nahaja na Bregu 13, se razteza na skupno 700 kvadratnih metrih površine in ima moderno podobo trgovin SPAR, ki je kupcem prijazna in priročna. Nova poslovalnica je tudi energetsko varčna, saj ima vgrajeno LED razsvetljavo, ki pripomore k manjši porabi električne energije. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v njej bo skrbelo 7 zaposlenih, na voljo pa je tudi 15 parkirnih mest.

Nova franšizna trgovina SPAR partner Majšperk

Franšizna trgovina SPAR partner Majšperk ponuja širok izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk in izdelke blagovne znamke SPAR. Posebna pozornost je namenjena svežemu programu, tj. širokemu izboru svežega mesa in mesnih izdelkov Mesarstva Žerak, pisani ponudbi sadja in zelenjave, kjer je velik poudarek na izdelkih slovenskih pridelovalcev ter samopostrežnega kruha in pekovskega peciva.

Notranjost nove SPAR partner trgovine

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.