17:16, ned, 28. Apr

FOTO: Odvil se je Festival dobrega počutja





Festival dobrega počutja se je v soboto, 16. 9. 2023, odvil v naravi, v botaničnem vrtu Pivola, kjer so postavili razne stojnice, imeli so tudi Lučkino meditativno pot ter poseben dogodek Čas zame, na katerem so se predstavili ponudniki izdelkov in storitev za dobro počutje.

Na Festivalu dobrega počutja so se predstavili različni ponudniki izdelkov in storitev, s katerimi skrbijo za dobro počutje. Da so imeli veliko gostov, ponudnikov, celo od drugod, ne samo domačinov, je povedala Alenka Kuegerl, soorganizatorka Festivala dobrega počutja. Nekaj ponudnikov je bilo osredotočeno na zdravo hrano.

Predstavitev veganske hrane na Festivalu dobrega počutja
Festival dobrega počutja v Botaničnem vrtu Pivola je ponudil veliko

Alenka Kuegerl je pokazala tudi na Lučkino meditativno pot, po kateri so se lahko obiskovalci sprehodili sprva med stojnicami, nato pa kar po Botaničnem vrtu v Pivoli.

Lučkina meditativna pot je bila zastavljeno po knjižni predlogi Izgubljena Lučka, ki jo je napisala Petra Dobnikar. Govori pa o Lučki, ki je iskala svetlobo, nato pa to našla v sebi.

Festival dobrega počutja, na začetku Lučkine meditativne poti

Na Festivalu dobrega počutja pa so imeli tudi poseben dogodek Čas zame. Soorganizatorka Aleksandra Kelc je izpostavila, da se je na dogodku predstavilo več ponudnikov izdelkov in storitev. V štiriminutnih predstavitvah so povedali in pokazali obiskovalcem, kaj izdelujejo in nudijo.

Po stojnicah pa so ponudniki pokazali, kaj imajo. Od hrane, pijače, meditacije masaže, raznih izdelkov za ljudi, gospodinjstvo in še kaj, skratka tisto, kar nas pripelje do dobrega počutja.

Na Festivalu dobrega počutja so bili tudi učenci OŠ Dušana Flisa Hoče
Na Festivalu dobrega počutja so pokazali tudi masažo

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.