06:55, ned, 5. Maj

FOTO: Podrobnosti prometne nesreče, dva gasilca poškodovana prepeljana v UKC Maribor





Danes popoldne se je zgodila prometna nesreča v Kamnici, kot smo danes že poročali. Zdaj so podrobnosti pojasnili tudi na Policijski upravi Maribor.

Operativno komunikacijski center Policijske uprave Maribor je bil danes, 26. novembra 2023, okoli 14.30 ure, obveščen o prometni nesreči na območju Kamnice, v katerem je bilo udeleženo gasilsko vozilo, ki je bilo na nujni oz. intervencijski vožnji. Policisti Postaje prometne policije Maribor so opravili ogled kraja prometne nesreče, pri čemer je bilo ugotovljeno, da se je gasilsko vozilo, v ovinku, zaradi neprilagojene hitrosti prevrnilo na bok.

Dva gasilca prepeljana v UKC Maribor

V vozilu sta bili dve osebi, ki sta bili z reševalnim vozilom odpeljani v Univerzitetni klinični center Maribor in sta, po do sedaj zbranih obvestilih, utrpeli lahke telesne poškodbe, za Lokalec.si pojasnijo na PU Maribor.

Voznika čaka globa in kazenske točke

Policisti so vozniku gasilskega vozila odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0.00 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zoper voznika bo uveden prekrškovni postopek zaradi kršitve določil člena 45/10-1 ZPrCP, za kar je predpisana globa, v višini 300,00 evrov in 3 kazenske točke.

Druge novice

Comments

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.