06:55, ned, 19. Maj

FOTO: Policija sporočila podrobnosti hude prometne nesreče na cesti Maribor – Dravograd





Celjski policisti so prometno nesrečo s hudimi poškodbami obravnavali v soboto, okoli 18. ure, na relaciji Zgornja Vižinga – Muta.

V prometni nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili. Povzročil jo je voznik osebnega vozila, ki je pripeljal iz smeri Radelj ob Dravi in je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, bočno trčil v vozilo voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. Povzročitelj prometne nesreče se je v trčenju hudo poškodoval, voznik drugega udeleženega vozila in njegova sopotnica pa lažje.

Drugo prometno nesrečo s hudimi poškodbami pa so celjski policisti obravnavali včeraj okoli 15. ure na glavni cesti v Šentvidu pri Grobelnem. Povzročil jo je voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Šentjurja proti Šmarju pri Jelšah. Voznik je na ravnem delu vozišča zapeljal na nasprotno smerno vozišče in najprej z ogledalom oplazil osebno vozilo, ki je pravilno pripeljalo nasproti, nato pa je trčil še v drugo vozilo, katerega voznik je prav tako pravilno pripeljal iz šmarske smeri.

V prometni nesreči se je hudo poškodoval voznik osebnega vozila, v katerega je trčil povzročitelj, lažje pa so bili poškodovani še vsi trije njegovi sopotniki.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.