03:43, čet, 2. Maj

FOTO: Požar v hiši Polkaholikov, škode za 150.000 evrov





Včeraj je prišlo do požara v občini Kidričevo, natančneje v naselju Stražgonjca.

Po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah je zagorelo v hiši Polkaholikov.

O požaru poroča mariborska policija: “Včeraj popoldne smo bili obveščeni o požaru stanovanjske hiše v okolici Kidričevega. Požar se je razširil do ostrešja in mansardnega stanovanja, ki je delno zgorelo. V času požara v hiši ni bilo nikogar. Na kraju so bili gasilci več PGD.”

Kot so še pojasnili na Policijski upravi Maribor materialna škoda znaša po nestrokovni oceni policistov 150.000 evrov: “O požaru še zbiramo obvestila, po prvih ugotovitvah pa je tuja krivda za nastanek požara izključena.”

VIR: PGD Talum Kidričevo

“Ob 14.10 je v naselju Stražgonjca, občina Kidričevo, gorel stanovanjski objekt. Požar se je iz fasade razširil na bivalne prostore v mansardi ter ostrešje. Gasilci PGD Talum, Šikole, Starošince, Pragersko, Jablane in Lovrenc na Dravskem polju so požar pogasili. V požaru je uničenih okoli 80 kvadratnih metrov fasade, 80 kvadratnih metrov bivalnih prostorov v mansardnem delu objekta in del ostrešja. O dogodku so bile obveščene pristojne službe,” pa o požaru zapišejo na strani Uprave za zaščito in reševanje RS.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.