08:12, pon, 29. Apr

FOTO: Prečudovita postavitev na trgu Mute tudi napovednik jesenskih prireditev v tej občini





Turistično društvo Muta je ponovno popestrilo jesen v središču Mute z dekorativno, praznično postavitvijo, ki napoveduje tudi jesenske prireditve. Ena takih je to nedeljo, 15. oktobra.

Mučani in obiskovalci lahko občudujejo originalno razstavljene jesenske motive, županja pa vabi še na prireditve, ki jih v teh dneh pripravlja prav turistično društvo v sodelovanju z drugimi.

Na Muti lahko na trati v središču občudujete kokoško, narejeno iz bale, ter jesenske motive z bučami, senom in jesenskimi plodovi, pred občino pa je še postavljena gospa Jesen, ki je lepa kot vila, kraljica. Županja Angelca Mrak je pohvalila izvirno delo članov in članic TD Muta.

Postavitev pa je pravzaprav tudi znak, da se na Muti zdaj odvijajo jesenske prireditve. 15. oktobra bo tako zaigrala Kmečka godba Pernice v amfiteatru na Zgornji Muti, nato pa bo 21. oktobra še več prireditev, med drugim tudi sejem zdravja, ki ga pripravlja Zdravstveni dom Radlje, popoldan pa še KUD Sveti Primož prikaz flincarije na kmetiji Breznik.

Poglejte, kako lepo so se potrudili člani in članice TD Muta:

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.