23:35, tor, 30. Apr

FOTO: Primož Roglič dobrodelen, z njim se je na pot od Maribora do Ptuja in nazaj podalo 200 dobrodelnih kolesarjev





V Novi KBM se zavedamo svoje odgovornosti do okolja, v katerem živimo in ustvarjamo, zato si z uresničevanjem strategije družbene odgovornosti prizadevamo za prispevek k razvoju tako lokalnega kot širšega okolja. Za naše stranke, poslovne partnerje banke in zaposlene smo v nedeljo, 24. septembra, skupaj s Fundacijo Primoža Rogliča že drugo leto zapored organizirali edinstven dogodek »Zlati krog s Primožem Rogličem«. Kljub slabemu vremenu se je na pot od Maribora do Ptuja in nazaj podalo 200 dobrodelnih kolesarjev. S skupnimi močmi smo zbrali cca. 26 000 evrov.

Po prihodu v cilj je v poslovalnici Nove KBM sledila še dobrodelna dražba, kjer so se dražitelji med drugim potegovali tudi za zmagovalni Rogličev dres, ki ga je nosil na letošnji Dirki po Italiji.

VIR: Nova KBM

Zbrana sredstva bodo namenjena razvoju mladih športnikov in kolesarjev. Z lanskim izkupičkom Zlatega kroga je Fundacija Primoža Rogliča kupila več kot 60 koles in 150 kolesarskih čelad za otroke iz ekonomsko šibkejših družin.

Dogodka so se udeležili številni rekreativni športniki in podporniki Primoža Rogliča. Za dober namen so kolesarili tudi ekipni kolega Primoža Rogliča Jan Tratnik, nogometaš Marcos Tavares in skakalec Robert Kranjec. Start dobrodelnega Zlatega kroga je naznanil nekdanji predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

VIR: Nova KBM

»Ponosni smo na sodelovanje s Primožem in Loro, saj nas povezujejo skupne vrednote – ambicija biti najboljši, profesionalen odnos, zaupanje in družbena odgovornost, ki jo z različnimi akcijami prostovoljstva vzpodbujamo tudi med zaposlenimi v Novi KBM. Našim poslovnim partnerjem in strankam smo omogočili ekskluzivno doživetje, saj so v družbi olimpijskega prvaka prekolesarili več kot 60 kilometrov dolgo traso. S skupnimi močmi smo prispevali k razvoju kolesarstva in podpori mladih kolesarskih upov, ki jih prek Fundacije Primoža Rogliča spodbujata tudi Lora in Primož. Tudi na tak način v Novi KBM ustvarjamo najboljše zglede in gradimo na dolgoročnih učinkih,« je po nedeljskem kolesarjenju dejal predsednik uprave Nove KBM John Denhof.

VIR: Nova KBM

Sodelovanje s Primožem Rogličem in Loro Roglič Klinc v Novi KBM dojemamo kot priložnost za razvoj pristnega partnerskega odnosa z večplastnimi pozitivnimi učinki, ki se odražajo v širšem okolju. Ambasadorja Nove KBM Primož in Lora sta hkrati tudi promotorja zdravega načina življenja med zaposlenimi banke in širše, sodelujeta pa tudi pri naših dobrodelnih aktivnostih, ki so pomemben del naše organizacijske kulture. Slednje dokazujemo s sodelovanjem v številnih pobudah in projektih, katerih ključni namen je spodbujati talente in jim omogočiti to, česar sami morda ne bi zmogli.

VIR: Nova KBM
VIR: Nova KBM
VIR: Nova KBM

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.