15:14, pet, 26. Apr

FOTO: Šolarji uživajo na poletnem taboru v Hočah





V ponedeljek se je pričel prvi počitniški tabor za šolarje v občini Hoče – Slivnica. Mi smo jih obiskali danes, in poizvedeli kaj počnejo v teh dneh.

Vir: Občina Hoče-Slivnica
Vir: Občina Hoče-Slivnica

 

Poletni tabor je namenjen otrokom, rojenim leta 2012 in starejšim, vključno do 15. leta starosti. Otroke bodo skozi celodnevno varstvo spremljali strokovno usposobljeni animatorji in učitelji.

Poletni tabor je v osnovi namenjen otrokom iz občine Hoče-Slivnica, v primeru prostih mest pa tudi otrokom iz drugih občin. Dneve bodo izvajalci Svizec Sport,  zapolnili z raznimi športnimi, družabnimi in ustvarjalnimi aktivnostmi ter vsebinskimi animacijami, ki jih bodo pripravili v sodelovanju z lokalnimi društvi. Predvidoma ob sredah si bodo privoščili kopalni izlet v letno kopališče Mariborski otok ali kopališče Ruše.

Cena za otroke s stalnim prebivališčem v občini Hoče-Slivnica je 20 evrov, cena za druge otroke pa je 60 evrov. V ceno je vključeno 5 dnevno varstvo z animacijo, kosilo, popoldansko malico, spletno galerijo fotografij, udeležbo na zaključni prireditvi. Vsak teden bodo organizatorji tabora sprejeli 60 otrok. Prijave zbirajo na spletni strani Svizec Sport.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.