01:23, čet, 16. Maj

FOTO: Ste samski in iščete partnerja? Kranjski policisti imajo rešitev za vas!





Dan samskih je. In tudi na Facebook strani Policijske uprave Kranj so se spomnili na to in v šaljivem tonu, kot oni znajo, pokazali tri moške v uniformi. Saj veste, nekateri padejo na uniforme.

Objavo so pospremili s ključniki #kolegi, #modraekipa, #varnost, a vseeno se ve, da so poskrbeli za duhovitost, po kateri so znani. Objava je deležna velikega odziva, pod njo je kar nekaj komentarjev. Tako uporabnice pišejo, da bi jih rade videle v živo. Pa da bi morali biti brez maske, ker z masko je isto kot z mačkom v žaklju. Pa tudi, da bodo našle za te fante “dečve”.

Vir Facebook

Oglasili so se tudi moški. Tako je eden zapisal, naj se nehajo z lizikami ukvarjat, pa se bo mogoče kakšna našla. Ena od komentatork pravi, da naj dajo še telefonske številke zraven. Ena pa meni, da so kot kinderjajček, ker dobiš vse v enem, kazen in moža.

Vir: Facebook

11. november je dan samskih

Za tak dan so ga razglasili zaradi samih enic v datumu (11. 11), kar simbolizira veje brez stranskih vejic. Izmislili so si ga štirje študenti na eni od kitajskih univerz. Dovolj so imeli pritoževanja nad svojim samskim stanom, zato so se odločili, da bodo to rajši proslavljali.  Kmalu se je to razširilo in uveljavilo po vsej Kitajski in nato tudi po svetu. Kitajski spletni trgovec Alibaba pa je ta praznik izkoristil tudi marketinško, saj na ta dan ponuja ogromne popuste.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.