06:11, sob, 27. Apr

FOTO: To naj bi bil razlog krvavega obračuna





Poročali smo, da je danes v Ljubljani prišlo do krvavega obračuna, tri osebe naj bi umrle.

Kot smo neuradno uspeli izvedeti pri Žurnal24, naj bi prišlo med vpletenimi do spora zaradi dolžniških razmerij.

VIR: Lokalec.si

Danes, nekaj pred 15. uro so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o streljanju na območju Most v Ljubljani. “Po doslej znanih podatkih sta dve osebi na kraju zaradi hudih poškodb s strelnim orožjem umrli. Storilec je s kraja zbežal. Policisti so kraj zavarovali in izvajajo prve nujne ukrepe za izsleditev storilca,” so sporočili iz PU Ljubljana.

VIR: Lokalec.si

Kasneje so policisti sporočili, da je bil v širši okolici kraja odkrit mrtev moški, za katerega se po doslej znanih informacijah domneva, da bi lahko bil storilec navedenega kaznivega dejanja. “Dopolnjujemo informacijo s podatkom, da je bil v širši okolici kraja odkrit mrtev moški, za katerega se po doslej znanih informacijah domneva, da bi lahko bil storilec navedenega kaznivega dejanja. Zbiranje obvestil in ugotavljanje vseh okoliščin še poteka, zato vam več informacij še ne moremo posredovati.”

Do streljanja je sicer prišlo pri lokalu Sombrero, pa navaja Žurnal24. Pokojna sta po njihovih informacijah lastnik zastavljalnice R. V., ki je v istem kompleksu, in njegov sodelavec. Za omenjen medij, jim je njun znanec povedal, da bi se naj danes na kavi v Sombreru sestala s stranko. Domnevno naj bi šlo za dolžniško razmerje

VIR: Lokalec.si

.

Si je sodil sam?

Po neuradnih informacijah STA naj bi storilec pobegnil z avtomobilom in naj bi imel po pobegu pri sebi še vedno orožje, pa tudi ročno bombo. Na območju Polja je avto ustavil, iz njega izstopil in si nato sodil sam. Policija za zdaj teh informacij ni potrdila.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.