04:39, čet, 19. Sep

FOTO: Ukradli so posebno kolo. Ste mogoče opazili kak sumljiv oglas?





Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožila novica, da je nekdo ponoči ukradel posebno kolo. Ker gre za kolo, ki omogoča invalidu gibanje, samostojnost, neodvisnost in svobodo, je sama zgodba toliko bolj tragična.

Če ste danes opazili ali pa boste v naslednjih dneh opazili kak sumljiv oglas, v katerem bi prodajalec prodajal kolo, kot je na fotografiji, lastnik kolesa prosi, da mu javite.

“Dan začenjam s posebno objavo, ki ni tako lepa kot je vreme zunaj; danes (ponoči/proti jutru) – čas neznan, si je oseba, ki ni v krogu mojih prijateljev, za nedoločen čas, brez moje vednosti, “izposodila” moje prevozno sredstvo Batec Mobility, ki večino časa predstavlja moje noge. Vsi, ki me poznate, veste, da mi Batec Mobility predstavlja tisti mali delček samostojnosti, neodvisnosti in svobode, ki mi je še ostala …..no, tudi občutek vetra v laseh, ko se vozim, je prav prijeten,” se začenja objava na Facebooku, v kateri prosijo, da bi dobili kolo, ki pomeni lastniku dodatno mobilnost za bolj kakovostno življenje, nazaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.