11:47, pet, 3. Maj

FOTO: Ulice Europarka od danes krasi čudovito cvetje





V mariborskem Europarku že vse diši po pomladi. Od danes, 19. februarja, pa vse do sobote, 24. februarja, se lahko obiskovalci največje nakupovalne destinacije severovzhodne Slovenije sprehodijo po tradicionalni Razstavi cvetja, ki tokrat pomlad naznanja nekoliko drugače.

Tema letošnje razstave so namreč lutke, oblečene v dekoracijo iz cvetja. Ne le, da si lahko obiskovalci na barvitem cvetju spočijejo oči, obisk razstave lahko izkoristijo tudi za nabor unikatnih dekorativnih idej za sezono porok in drugih praznovanj, ki so pred vrati.

FOTO: Bojan Mihalič

Vdihnite prvi vonj pomladi na Razstavi cvetja

Obiskovalci Europarka lahko na osrednjem prireditvenem prostoru ter v nadstropju pred trgovinama Baby Center in Bags&More že občudujejo čudovite cvetne kreacije. Nakupovalne ulice krasijo zimske vile, ki med pomladnim cvetjem lebdijo v oblačilih iz mirujoče narave. Kar je narava pustila nad zemljo v pretekli sezoni, je vtkano v filigransko izdelane krinoline. Suhi lati trav, mahovi, listi, vejice, peresa in drugi detajli pa v kombinaciji z barvno usklajenimi tkaninami predstavljajo visoko modo na tej ekskluzivni modni reviji v Europarku. Gre za razstavo, ki si jo je treba ogledati v živo. Ne zamudite je – letošnja je prav posebna.

FOTO: Bojan Mihalič

Za več informacij o aktualnem dogajanju v Europarku obiščite spletno stran in sledite objavam na družbenih omrežjih.

FOTO: Bojan Mihalič
FOTO: Bojan Mihalič
FOTO: Bojan Mihalič

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.