17:07, pet, 26. Apr

FOTO: V Framu se je začela izgradnja nakupovalnega centra





V Občini Rače-Fram je v kraju Fram trenutno le ena manjša trgovina, ki je sicer v preteklosti zadoščala potrebam prebivalcev, a kraj se širi, prebivalci se priseljujejo in potrebe po živilski trgovini so čedalje večje. Tega se zaveda tudi župan Branko Ledinek, ki nam je zaupal, da se kmalu tudi v tem kraju obeta celo trgovski center.

Prihajata Hofer in DM drogerie markt

Nakupovalni center se je začel graditi pri izvozu iz avtoceste, že v minulem obdobju se je zaključila zgodba okrog prestavitve kmetije Fišer: “To je kmetija na izvozu avtoceste in bi se naj preselila na lokacijo proti Radizelu. Na tej lokaciji kmetije Fišer pa naj bi, mislim da Hofer in DM drogerie markt, zgradila trgovski center,” nam zaupa župan Občine Rače-Fram.

Podjetji podatkov ne razkrivata 

Na tej lokaciji sedanje kmetije Fišer bi tako stal tako imenovan trgovsko poslovni center. Stvari so trenutno tako daleč, da se je letos začela gradnja trgovskega centra. Investitor sicer ne komunicira novogradenj. Že lani smo na podjetje Hofer naslovili vprašanja o predvideni trgovini, pa so nam pojasnili le: “Zaradi zaupnosti podatkov in politike podjetja vam informacij glede novogradnje Hofer trgovin po Sloveniji v prihajajočih letih ne moremo komunicirati.” Podoben odgovor so nam podali tudi v DM drogerie markt.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.