14:06, ned, 19. Maj

FOTO: V Hrgovi hiški sprejeli devetošolce in minimaturante

V idiličnem ambientu Hrgove hiške je županja Občine Sveti Andraž v Slovenskih Goricah, Darja Vudler Berlak v petek, 16. junija 2023, sprejela letošnje devetošolce in minimaturante.

Devetošolcem je podarila majno pozornost in zaželela vse dobro na njihovi poti z besedami: “Vsak izmed vas je poseben na svojem področju in vsak izmed vas ima številne talente. Negujte jih. Želim vam, da boste v življenju poklicno počeli tisto, kar počnete radi, z veseljem in strastjo.”

Vsak izmed devetošolcev je v svojem devetletnem izobraževanju dosegel različne uspehe. Najuspešnejši učenec vseh devet let je bil Tomaž Vršič, ki bo ob slovesnosti ob občinskem prazniku prejel še posebno priznanje.

VIR: Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah

Minimaturanti so se z minimaturantsko himno poslovili od vrtca in bodo v šolskem letu 2023/2024 s septembrom začeli obiskovat 1. razred osnovne šole. Oboji so ob pogledu drug na druge lahko videli kako hitro mine osnovnošolski čas.

Na koncu so ob sproščenem klepetu uživali v pogostitvi, ki so jo pripravili v Društvo gospodinj Vitomarci in se posladkali s sladoledom.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.