07:44, pet, 17. Maj

FOTO: V Majšperku s skeči nasmejali občinstvo, z vsemi nastopi pa poskrbeli za dobrodelen namen





V Kulturno-poslovnem centru v Majšperku so v soboto pripravili dobrodelno prireditev “Smo za smeh”.

Društvo SmoTeater je skupaj še z nekaj drugimi društvi in Osnovno šolo Majšperk pripravilo večer smeha in razvedrila. Občinstvo si je tako lahko ogledalo več skečev in drugih nastopov. Pred prireditvijo in po njej so zbirali prostovoljne prispevke, ki bodo romali v šolski sklad osnovne šole.

Monika Lovrenčič, predsednica društva SmoTeater, je povedala, da društvo deluje dobro desetletje, v tem času so pripravili že veliko uprizoritev na odru, tokrat pa so se povezali še z drugimi društvi in pripravili odlično prireditev v Kulturno-poslovnem  centru Majšperk. Njihov namen je bil, da zberejo prostovoljne prispevke, ki jih bodo dali v šolski sklad, kjer jih bo šola uporabila.

Blaž Šalamun, član Društva SmoTeater in eden od nastopajočih v skeču o zaposlitvenem razgovoru, pa je povedal, da so res vsi zelo dobro odzvali na povabilu k sodelovanju, in tudi zaupal, katera skeča so odigrali člani društva SmoTeater. Oba sta spravila obiskovalce v smeh, vsak s svojo vsebino.

Občinstvo se je res večkrat zasmejalo, ljudi pa je bilo toliko, da so prinesli v dvorano še dodatne stole, da so lahko vsi sedeli. Večer je tako minil zabavno, s poslušanjem petja in prešerno voljo.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.