14:29, tor, 14. Maj

FOTO: V nesreči na štajerski avtocesti udeleženih več vozil, tri osebe poškodovane prepeljane v UKC Maribor





Na štajerski avtocesti je bila več ur popolna zapora zaradi nesreče med počivališčem Polskava in Slovensko Bistrico proti Ljubljani.

Iz Policijske uprave Maribor so nam sporočili: “Pravkar obravnavamo prometno nesrečo, o kateri smo bili obveščeni okrog 6. ure danes, in sicer na avtocesti A1 iz smeri počivališča Polskava proti Slov. Bistrici, v kateri je bilo udeleženih več vozil.”

Promet je sproščen po prehitevalnem pasu. Po doslej znanih informacijah gre za prometno nesrečo II. kategorije (z lažjimi telesnimi poškodbami), še za Lokalec.si pojasnijo na PU Maribor.

Osebo reševali s tehničnim posegom

“Ob 6.51 sta na avtocesti med Framom in Slovensko Bistrico – jug v naletu trčili osebni vozili, eno od vozil je nato trčilo v zadnji del tovornega vozila. Gasilci JZ GB Maribor in PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili poškodovano osebo, odklopili akumulatorje in nevtralizirali iztekle motorne tekočine. Reševalci NMP so tri osebe prepeljali v UKC Maribor,” pa so zapisali na strani Uprave za zaščito in reševanje RS.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.