09:30, ned, 19. Maj

FOTO: V Novi vasi Mariborčani brez parkirišč, prepuščeni parkiranjem na zelenici, Arsenovičevi redarji pa s pisanjem listkov polnijo proračun





Prebivalci Nove vasi so brez parkirišč in tako prepuščeni parkiranjem na zelenici. A očitno tudi na lepo petkovo popoldne Arsenovičevi redarji  s pisanjem listkov polnijo prazen proračun.

Problem parkiranja v Novi vasi ni kaprica občanov, ki so se pač odločili, da bi parkirali na zelenici, ampak to, da enostavno ne morejo parkirati na parkiriščih, saj jih sploh ni. Bloki so bili grajeni v drugih časih, ko je imelo stanovanje en avto, če sploh.

V tem času se ni premaknilo nič

A kaj, ko se v tem času ni zgodilo nič, da bi se parkirišča povečala. Tako sedaj Arsenovičevi redarji izkoriščajo stanje in polnijo občinski proračun. Prav tako pa redarji najlažje polnijo svoj račun, saj je sistem tako naravnan, da ob dovolj velikem številu glob redar lahko prejme tudi do 10 odstotkov višjo plačo.

Pomemben je pritok denarja v občinsko blagajno 

Dokler bo Arsenovičeva ekipa skrbela le za polnjenje proračunske blagajne in ne bo uredila parkirišč, ki morajo biti prilagojena novim standardom življenja bo očitno pač tako. Saša Arsenovič bo verjetno sedaj izkoristil priložnost in bo morda nekega dne uredil parkirišča, a to ne bo boljši servis za občane, kot je obljubljal v predvolilni kampanji pred štirimi leti, ampak ponovno jemanje denarja občanov v Novi vasi, ki nimajo parkirišč.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.