09:58, pon, 17. Jun

FOTO: V Radencih se je odvil drugi mednarodni turnir prijateljstva





Športno društvo NŠ Šparta je letos drugič organiziralo Mednarodni turnir prijateljstva, kjer so nogometne ekipe iz Slovenije, Avstrije in Bosne in Hercegovine odigrale vrsto prijateljskih tekem. Turnir je bil zasnovan kot praznik prijateljstva, druženja in veselja, kar je nadvse razveselilo vse udeležence, saj rezultat ni bil v ospredju oz. ga sploh ni bilo.

Kot že samo ime turnirja pove, je bil namen dogodka spodbujanje prijateljskih vezi in športnega duha. Zaradi te zasnove so vse ekipe igrale med seboj, kar je omogočilo tudi šibkejšim ekipam, da se pomerijo z boljšimi. Tekme so trajale 25 minut, kar je zagotovilo dinamično in zanimivo dogajanje na igrišču.

Turnir je pritegnil ekipe z vseh koncev Slovenije, pa tudi iz sosednje Avstrije in Bosne in Hercegovine. To je otrokom, staršem in trenerjem omogočilo izmenjavo izkušenj ter zgodb iz različnih lig in tekmovanj.

Organizatorji so se iskreno zahvalili županu in občini za podporo pri izvedbi turnirja. Njihova pomoč je bila ključna za uspešno izvedbo tega praznika nogometa in prijateljstva.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.