07:27, ned, 28. Apr

FOTO: V Rušah slovesno odprli nove prostore upravne enote





Upravna enota Ruše, ki je doslej delovala na Kolodvorski ulici 9, je danes uradno svojemu namenu predala nove prostore na Mariborski cesti 31 v Rušah.

Novi prostori Upravne enote Ruše omogočajo boljše delovne pogoje tako za zaposlene kot za stranke, pri čemer je objekt, ki je obnovljen po najsodobnejših tehničnih zahtevah ter ustreza vsem zahtevam energetsko varčnega objekta, dostopen tudi za telesno ovirane osebe, ki imajo na razpolago tudi ustrezne sanitarije. Objekt ima 23 delovnih pisarn, sejno sobo, večnamensko dvorano ter arhivske prostore.

Selitev so načrtovali že od leta 2018. Zgradba, ki je doslej gostila upravno enoto, je bila v slabem stanju, omrežje pa je bilo dotrajano.

Ker je bil takrat prazen objekt na Mariborski cesti, ki so ga prvotno namenili knjižnici, so se na ministrstvu odločili, da ne bodo obnavljali prostorov na Kolodvorski ulici, temveč so se odločili za nakup zgradbe na Mariborski cesti. Ta se nahaja med hotelom Veter in trgovino Spar, pri čemer je glavni vhod za stranke prav v tej zgradbi.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.