20:18, čet, 28. Mar

FOTO: V Rušah zasvetile Svetlice in odprli drsališče





V petek so v Rušah zasvetile Svetlice. S tem pa se je pričel decembrski program. Od včeraj pa vse do 28. februarja prihodnje leto, bo v Rušah odprto drsališče.

Kot je sedaj že tradicija, so se občani vseh generacij zbrali v parku pred občino. Dišalo je po čaju in „sladki skušnjavi“. Tako so čakali na pravljični trenutek, ko so zagorele Svetlice. Najprej so za vzdušje poskrbeli otroci, učenci OŠ Janka Glazerja Ruše, pod vodstvom Darinke Jesenko, za njimi pa je sledila pompozna glasba in napeta laserska predstava.
Vir: Facebook CEZAM
Vir: Facebook CEZAM

Že včeraj pa so Rušani v središču mesta dočakali odprtje 800 kvadratnih metrov velikega drsališča v Športnem parku v Rušah.  Ob 14.00 sta Klub študentov Ruš, Selnice in Lovrenca (KURS) in Center za mlade Ruše (CEZAM) tudi uradno otvorila letošnjo drsalno sezono v Rušah. Predstavila se je šola hokeja, pa mlajše selekcije Hokejsko drsalnega kluba Maribor – Lisjaki, ob 18.00 je sledilo še disko drsanje.

drsališče otvoritev ruše 2018 (2)

Drsališče bo na voljo vse do 28. februarja prihodnje leto, do takrat pa se bodo zvrstile še številne zanimive prireditve, vključno s silvestrovanjem na ledu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.